AIPC030i IP Camera

gambaran keseluruhan AIPC030i

ALFA NETWORK dengan bangganya mempersembahkan generasi baru, Peer-to-Peer kamera pengawasan kediaman iaitu wayarles Kamera IP AIPC030i. AIPC030i terbina LED IR, dan penapis IR-cut untuk kejelasan pada siang hari dan malam atau video secara langsung dari pejabat anda atau dari rangkaian rumah anda.

Perbandingan ALFA NETWORK AIPC030i dengan camera IP lain dalam pasaran:

ALFA NETWORK adalah peneraju dalam bidang talian tanpa wayar, Ia adalah sangat untuk kestabilan pengawasan tanpa wayar.

Terbina physical IR-Cut filter untuk gambar yang lebih jelas pada siang hari atau malam.

Sangat mudah digunakan, dengan applikasi smartphone untuk kepelbagaian sudut pengawasan.

Motion detection & alarm trigger

Menggunakan server khusus yang terletak di Amazon cloud service, mempunyai kelebihan dari segi kestabilan dan kelajuan berbanding camera ip biasa yang menggunakan server awam.

Mengapa anda perlu memilih ALFA NETWORK AIPC030i?

satu setup yang sangat mudah, amatur juga boleh melakukannya sendiri (DIY). Mengapa membazirkan begitu banyak wang hanya untuk membayar pakar untuk memasang CCTV untuk anda yang kos boleh menjejaki 4 angka.

ALFA NETWORK juga terkenal sebagai Pakar Rangkaian Wireless, Jadi Kamera IP ini mempunyai sambungan wayarless yang sangat stabil dengan kualiti yang tinggi berbanding dengan pesaing yang lain.

Dengan menggunakan ALFA NETWORK server sendiri dan persediaan software khas semudah 123 untuk setup.

jika anda mempunyai masalah jarak dan liputan, Kami mempunyai produk Alfa 100% yang serasi untuk penambahan jarak

Tiada DVR Recoder diperlukan, semua yang anda perlukan adalah memasang perisian Alfa ke PC anda, ia akan menyimpan semua rakaman 10 minit setiap satu dan 7 hari, selepas 7 hari ia akan mengitar semula setiap 10 minit satu daripada 7 hari lepas untuk mengelakkan hardisk anda penuh anda boleh juga merekod di lokasi PC lain anda. Kerana ini adalah untuk mengelakkan pencuri merebut PC anda bersama-sama di tempat yang sama ... Hanya jika berlaku kes

Anda juga boleh menambah SD Kad mikro untuk kamera IP, Hanya dalam kes wifi adalah terputus sambungan ia masih merekod ke dalam kad SD mikro selama 7 hari (32GB) dan akan mengitar semula secara automatic selepas 7 hari

360 darjah pandangan ke kiri / sudut kanan dengan kawalan dan 180 darjah ke atas / bawah laras dari PC anda atau Telefon Pintar. Anda boleh melihat sangat jelas walaupun pada waktu malam.
pembelian IP Camera ini diberi jaminan "1 tahun" untuk ketahanan produk. Penggantian akan dilakukan sekirannya berlaku kerosakan dalam jaminan.
Jika berminat boleh Whatsapp atau SMS saya.

Harga RM260 Percuma penghantaran dengan poslaju.
Pembayaran boleh dibuat melalui✉ email: exofx@yahoo.com


1-sila maklum butir2 pembayaran dan set yang dikehendaki.
2-Bagi Nama, alamat dan no telefon penerima untuk urusan pos.
3-Saya akan memberi tracking nombor selepas siap barang dibungkus. Tracking nombor adalah untuk check perjalanan barang anda di web pos malaysiahttp://www.pos.com.my/emstrack/viewquery.asp
4- Besok atau lusa barang anda akan sampai.Jika tidak mahu berurusan secara pos anda boleh datang dan ambil sendiri di Paka, Dungun, Terengganu.SIGNAL TECH COMPUTER & NETWORK